60.1699° N

Cloud & Data

Framtidens moderna och innovativa tjänster utvecklade att vara hållbara, datasäkra och databaserade

24.9384° E

Cloud & Data stöder ditt företag

I framtidens virvlar måste organisationen kunna svara på många utmaningar som förändringens vindar för med sig. Behovet av modernisering gäller oss alla och svaren på hur man kan agera som en föregångare finns i data och hur data tolkas samt i molnets rätta och fullständiga införande. Tillsammans vill vi ta emot denna utmaning så att vi kan skapa en bättre och mer hållbar värld.

Tekniken i sig är inte ännu svaret på problemen. Vi har specialiserat oss på att genomföra moderna och säkra applikationsutvecklings- och dataprojekt på Azure med hjälp av branschens bästa metoder. Meltlake är en erfaren Microsoft-partner som kan genomföra även de vildaste Azure-relaterade projekten. Vi har vilja och passion att ändra världen ett system och en organisation åt gången. Vi hjälper till att utnyttja de möjligheter som molnet medför så att organisationerna klarar sig i världens virrvarr.

Få mer ut av molnet

Vår service täcker alla steg som din organisation möter på sin molnresa.
Vi genomför din vision från strategi till administrationsmodell, från ibruktagande av molnet till rätt slags kontroll av det och från applikationsutveckling till datasäkra dataplattformar.

01°

Utnyttja möjligheterna som Azure erbjuder som plattform för din data


Den skalbarhet och datatjänsternas senaste egenskaper som ett offentligt moln medför såväl garanterar att dina uppgifter alltid är säkra och tillgängliga som hjälper dig att fatta viktiga beslut.

02°

Tillägna dig nyttorna med DevOps och modern applikationsutveckling


En global molnplattform och en behändig utvecklingsmodell i vilka organisationen, processerna och tekniken smälter samman och som producerar kundorienterade och vinnande lösningar för affärsverksamhetens behov.

03°

Migration och modernisering av eventuella tjänster


Tack vare det offentliga molnet har det aldrig varit enklare att bli av med det gamla. En flexibel och effektiv molnplattform kan lösa vilka problem som helst som kan uppstå i en gammal IT-miljö.

04°

Bygg ett bättre moln med branschens bästa praxis


Vår ledstjärna i allt vad vi gör är Cloud Adoption Framework och Well Architected Framework. Branschens bästa praxis kombinerad med åratal av erfarenhet säkerställer alltid det bästa möjliga slutresultatet.

Vill du veta mera?

Vi berättar gärna mer!
Ring, skicka ett mail eller kontakta oss via formuläret.

Antti Arnell Meltlake

Antti Arnell

Cloud & Data Lead

Timo Hyväoja Metlake

Timo Hyväoja

CEO, Cloud & Data Sales

Kontakta oss