60.1699° N

Om du är vanligt exceptionell, passar du hos oss

Välkommen till den moderna klassikern!

24.9384° E

Letar du efter nya utmaningar?

På Meltlake är vi ett tajt team med unika individer. Vi har en enhetlig kultur och älskar individualitet. Här är vi närvarande både på kontoret och på distans. Stabilt ostabila. Lika men olika. Du passar in hos oss för att du är dig själv

Meltlake peopleMeltlake peopleMeltlake people

01°

Varför välja Meltlake Sverige?

Vi tar hand om ditt välmående, ditt kunnande, din utveckling och att det finns en balans mellan arbete och fritid. Vi ser till att du får göra det som du är bra på. På många vis är vi lite av både och, men vi håller alltid fast vid att: vi satsar på att alla har det bra att vara hos oss. Vi vill erbjuda dig det bästa, så kan vi tillsammans se till att vi erbjuder våra kunder bara det bästa.

heart icon

Arbetsplats som ser ut som oss

Vi tror på öppenhet, på att dela möjligheterna att påverka och på att alla har rätt att arbeta som sig själv. Du har en möjlighet att vara med och bygga upp Meltlakes verksamhet i Sverige.

heart icon

Givande kundprojekt

Vårt spektrum av kunder sträcker sig från globala börsbolag till större nationella aktörer och från den privata sektorn till offentliga projekt. Du kan påverka hurdana projekt vi genomför och i vilka projekt du vill delta.

time icon

Balans mellan arbete och fritid

Vårt arbete är krävande och huvudet är ibland hårt ansatt. Livet är dock så mycket mer än endast arbete. Vi tar hand om den egna och arbetskamratens arbetsbelastning så att alla också har tid och energi för familj, vänner och fritidsintressen eller vad som helst annat som är viktigt för dig.

pen icon

Utveckling av den egna kompetensen

Vi förenas av viljan att växa och utvecklas både som ett team och som experter. Vi delar aktivt vår kompetens både inom organisationen och i branschens evenemang. Meltlake° Personal Development Framework erbjuder en plattform och stöd för att växa som förmåga.

world icon

Samtliga förmåner för alla

Varje arbetstagare hos oss njuter av samma anställningsförmåner, oavsett titel och uppgift. Dessa förmåner är bland annat friskvårdsbidrag, omfattande försäkringar, privat sjukvårdsförsäkring och tjänstepension.

people icon

Vi arbetar tillsammans

Vi anser att det är mer angenämt och fruktbart att arbeta i grupp än ensam. På grund av detta är du inte enbart ett imponerande CV på offerten utan kan delta i försäljningsprocessen, och i projekten har du arbetspar eller team som kompis. Det finns kraft i samarbete!

grow icon

Mot en hållbar morgondag

Vi styrs av principerna för hållbar affärsverksamhet. Det blir vi knappast aldrig färdiga med, men vi är förbundna att varje dag göra val som tål och bär morgondagen.

star icon

Meltlake° Excellent Employee Experience

Meltlake° Excellent Employee Experience engagerar vår personal i internt beslutsfattande och utveckling samt ordnar tillställningar som piggar upp dagen, både på plats och på distans.

company icon

Moderna arbetssätt

Hos oss möjliggörs moderna arbetssätt där du kan arbeta på distans enligt vad som passar dig. Om du saknar tillbaka till kontoret har du tillgång till Futurices kontor i Stockholms centrum.

03°

Meltlake som företag

Vi hjälper våra kunder att tackla utmaningarna i en affärsverksamhetsmiljö som förändras snabbt och möjliggör mer med mindre samtidigt som vi gör affärsverksamheten mer hållbar och lönsam.

Vi agerar internationellt som en del av Futurice Group som är känd för sin belönade arbetskultur och sina över 600 experter på digital affärsverksamhet. Du har även över 50 kollegor från Meltlake i Finland som gärna stödjer dig med att lyckas i ditt arbete.

Som en del av Futurices företagsfamilj utnyttjar vi moderna arbetssätt som bevisligen fungerar och med hjälp av vilka man redan i över två decennier levererat tusentals lyckade projekt till kunder överallt i världen.

Vi kombinerar allt det man lärt sig under decennierna till en stor portion Microsoft-expertis som våra erfarna experter erbjuder. Slutresultatet är en arbetsplats där nuvarande och kommande förmågor har plats att växa och ha framgång.

Intresserad?

Om frihet och autonomi, låg hierarki, rättvis ersättning, moderna arbetsmetoder, kontinuerligt lärande och duktiga kollegor får dig att briljera, låt oss fortsätta samtalet!

Team

Björn Halvarson

Head of Sales

Kontakta oss