60.1699° N

En partner våra kunder förtjänar, i spetsen av digital affärsverksamhet

Vi hjälper dig att uppnå framtida konkurrensförmåner – nu

24.9384° E

Vi står tilldin tjänst

Såhär jobbar vi

Vi är din övergripande partner på vägen mot en hållbar och mer produktiv vardag.
Vad våra lösningar bygger på?

Kultur

Vi pratar mycket om teknik och affärsverksamhetens möjligheter, men lösningarna skapas alltid för människor. Därför ska organisationens verksamhetssätt och kultur samt medarbetarnas kunskaper och välbefinnande alltid stå i fokus.

Tjänstedesign

Vi stödjer i förändringen, förnyar arbetssätt, bygger älskvärda och innovativa lösningar och tillämpningar som tål framtiden med hjälp av tjänstedesign

Meltlake tillvägagångssätt består av Kultur, business, tjänstedesign och teknologi

Affärsverksamhet

Växande komplexitet och ständiga förändringar utmanar affärsnormer med rekordfart. Vi bringar klarhet i djungeln av alternativ och utvecklar lösningar på ett kostnadseffektivt sätt så att du kan uppnå mer med mindre ansträngningar.

Teknologi

Vår verksamhet grundar sig på övergripande och omfattande kännedom om Microsoft-teknologier. Våra erfarna proffs och systematiska verksamhetssätt säkerställer för kunden ett slutresultat av hög kvalitet.

Inte teknik för teknikens skull

En central del av en modern organisation är gränsöverskridande utnyttjande av data. Vi hjälper med att identifiera nya affärsverksamhets möjligheter och innovera ny smart affärsverksamhet genom att genuint utnyttja data i genomförandet av tjänsterna. 

Våra toppexperter planerar och genomför de bästa lösningarna på affärsverksamhetens nyckelapplikationer. Vi är din erfarna partner när du vill öka organisationens produktivitet och minimera risker och kostnader. Vi pratar om affärsverksamhet och tekniker, men våra lösningar är avsedda för människor. Inom teknik litar vi på Microsoft.

Microsoft Partner Pledge logo

Ska vi arbeta ihop?

Vill du höra mer eller kanske sparra situationen i din egen organisation?
Skicka oss ett meddelande!

KONTAKTA OSS